Hoe ga ik te werk?

BrainchildWel dat is heel eenvoudig! We gaan vooral goed samenwerken!

Ik nodig je uit tot een gratis telefonisch intakegesprek, waarin we samen gaan kijken naar jouw vraagstuk, naar wat jouw wensen en verwachtingen zijn. Op basis van de verkregen info gaan we bepalen of ik al dan niet de geschikte coach/partner voor jou ben.

Na dit gesprek zal ik je een intakeformulier toesturen waarin we een aantal persoonlijke gegevens gaan verzamelen. Het is tevens ook de aanzet en voorbereiding naar ons 1e gesprek toe.

Van zodra ik je intakeformulier ontvangen heb, maken we een afspraak voor een 1e coachinggesprek waarin we onze samenwerking zullen bespreken, het doel bepalen en traject zullen vastleggen.

Het aantal sessies dat we kiezen is volledig afhankelijk van het onderwerp en is volledig op jouw persoonlijke vraag afgestemd.
Tijdens het traject zal ik ook gebruik maken van een aantal oefeningen en je misschien ook vragen om een huiswerktaak te maken. Ik maak hier gebruik van mijn professionele tools zoals, systemische oefeningen, perceptiedriehoek, logische niveaus van Dilts & Bateson en zo meer!

Hierbij reken ik op jouw engagement en bereidheid om hieraan mee te werken, want het is een integraal onderdeel van jouw coaching proces en zal ervoor zorgen dat je nieuwe inzichten verkrijgt.Neem vandaag nog met ons contact op!Bij BRAINCHILD kan je terecht voor volgende coaching-aanbod:

Brainchild - loopbaanbegeleiding

Brainchild - zelfzorg

Brainchild - levensvragen