Loopbaanbegeleiding

 

 

Brainchild - loopbaanbegeleiding

Ben je niet meer gelukkig in je huidige job? Haal je er geen voldoening meer uit? Heb je behoefte aan meer of minder verantwoordelijkheid? Is het hoog tijd om je werk/privé balans weer in evenwicht te brengen?
Als je je vragen stelt of dit de job is die je tot aan je pensioen wil verder doen… of je talenten nog wel matchen met de rol die je vervult? …. Neem dan contact op voor een Loopbaantraject.

Ik werk samen met het gemandateerde loopbaancentrum My Future Works waardoor je kan betalen met loopbaancheques. Het loopbaan traject wordt gesteund door de Vlaamse Overheid. Je kan loopbaan cheques aanvragen via de website van VDAB . Voor 8 uur loopbaan coaching kan je 2 cheques aankopen twv € 40. Voorwaarden en aanvraag van de cheques via: www.vdab.be\loopbaanbegeleiding

My Future Works VDAB loopbaanchequeDoor de rustige, uitnodigende en vriendelijke uitstraling van Isabelle, voel ik mij snel op mijn gemak.
Ook in haar coaching straalt ze rust en zekerheid uit en luistert zonder oordeel, wat mij als coachee vertrouwen geeft.
Tevens heeft ze veel kennis en draagt ze (altijd met wederzijdse goedkeuring) passende methode aan, die helpend zijn.
Waardoor ik nieuwe inzichten krijg en actie onderneem.
Ik vind Isabelle echt een topper.

- Lindy -

Competentie mapping

Wil je weten waar je goed in bent, welke talenten je het beste inzet voor je job, hobby, sport of gezin? Wil je werken aan jezelf en het maximum in jezelf naar boven brengen? Heb je na een feedback gesprek op het werk een aantal werkpunten meegekregen en je weet niet hoe je hier het beste mee aan de slag moet gaan? Geef dan een seintje! Ik help je graag om meer inzicht te bekomen in je sterke en te verbeteren punten. Aan de hand van een POP (persoonlijk ontwikkelingsplan) tekenen we jouw verbeterparcours uit, jouw traject naar succes!

 

BrainchildWe gaan de gewenste of de te verbeteren competentie in kaart brengen en heel fijn & meetbaar als doel scherpstellen om zo te werken naar een algemene verbetering van je prestaties. Door in de diepte te gaan leggen we de basis tot een succesvol coaching traject. Dus aarzel niet en neem snel contact op!Neem vandaag nog met ons contact op!Bij BRAINCHILD kan je terecht voor volgende coaching-aanbod:

Brainchild - loopbaanbegeleiding

Brainchild - zelfzorg

Brainchild - levensvragen