Zelfcompassie

Brainchild - zelfzorg Ik ben het niet waard, ik ben niet goed genoeg, ik kan het niet en nog meer van die destructieve gedachten blokkeren je helemaal en beperken je in je handel en wandel. Jammer nochtans want iedereen is met de voorwaarde geboren om iets van zijn leven te kunnen maken, om gelukkig te zijn en keuzes te maken. Helaas manifesteren negatieve gedachten zich makkelijker in ons systeem dan positieve en zijn we dus op den duur niet meer in staat om het goede te zien. Bijgevolg geraak je gefrustreerd, ben je ontevreden over jezelf, ontgoochelt, ongelukkig enz….
Kortom je komt terecht in een neerwaartse spiraal.
Wat een geluk dat je bij mij terecht gekomen bent, want ik help je graag uit deze impasse! Ik zet mij met veel enthousiasme in om het beste in jezelf te (h)erkennen, te bevestigen en te integreren! Naar een duurzame positieve instelling die je leven een pak aangenamer maakt met meer zelfvertrouwen en zelfliefde. Deze nieuwe manier van “zijn” zal eveneens je omgeving, je werk & privéleven positief beïnvloeden!

Dus relax!

Alles komt goed! Dat is onze 1e vermogende gedachten die we gaan installeren, maar ook spiegeloefeningen, moodboards, meditaties, zelfcompassie & mindfulness training, fysieke ontspanningstechnieken (sofrologie), Neuro Emotionele Integratie, etc zorgen ervoor dat je een shift maakt in je zelfbeeld, zelfvertrouwen en zelfliefde.

Deze trajecten zijn beschikbaar 1 op 1, maar ook in groep.

 

Brainchild

 

Zelfzorg & veerkracht

Steeds meer en meer mensen krijgen vroeg of laat te maken met een té grote hoeveelheid aan stress en werklast die mogelijk uitmondt in een burnout. Volgens een recent onderzoek maakt maar liefst 50% van ons Vlaamse bevolking hier kans op! Reden genoeg dus om hier voldoende aandacht aan te besteden!
Stress hoort nu eenmaal bij het leven en hoeft niet persé schadelijk te zijn voor onze gezondheid. In tegendeel het houdt ons alert en beschermt ons tegen acuut gevaar. Als we voldoende aandacht besteden aan onze gezondheid, zowel op mentaal/fysiek/emotioneel/spiritueel vlak, dan hebben we genoeg veerkracht om deze hindernissen aan te kunnen.
Pas wanneer het een chronisch karakter krijgt, wanneer de intensiteit van de werklast blijft toenemen, wanneer er geen tijd meer genomen wordt voor ontspanning, dan kan dit mogelijk gezondheidsrisico’s inhouden. Deze monden dan vaak uit in: fysieke & mentale vermoeidheid, lusteloosheid, concentratieproblemen, gespannenheid, prikkelbaarheid, emotionele labiliteit, spierspanning, hoge bloedruk, verminderde immuniteit enz…

 

Brainchild

 

Gelukkig bestaan er tal van mogelijkheden om deze risico’s preventief te gaan bestrijden en daar help ik je graag bij!
We zoeken samen uit hoe het met je gaat adhv een aantal oefeningen & testen en bepalen welk zorgtraject het beste bij je past. (bij ernstige zorg zal ik doorverwijzen naar een specialist/arts)
We gaan inzetten op:

  • Preventieve zorg, zowel op fysiek, mentaal, emotioneel, als spiritueel vlak
  • We gaan onderzoeken wat je energiegevers en energievreters zijn
  • We kijken op welk gebied in je leven de meeste stress ervaren wordt (privé / werk / etc)
  • We gaan uitzoeken hoe we je work/life balance weer in evenwicht krijgen
  • Wat zijn je drijfveren en welk je stoppers?
  • Eventueel voorbereiden op werkhervattingDeze trajecten zijn beschikbaar in individuele of groepssessies.

 

BrainchildNiemand is het zozeer waard je liefde te krijgen als jijzelf.
BoeddhaNeem vandaag nog met ons contact op!Bij BRAINCHILD kan je terecht voor volgende coaching-aanbod:

Brainchild - loopbaanbegeleiding

Brainchild - zelfzorg

Brainchild - levensvragen