Hoe ga ik te werk?

Brainchild Wel dat is heel eenvoudig! We gaan vooral goed samenwerken!

Nadat ik jou contactformulier of telefoontje ontvangen heb, nodig ik je uit voor een gratis online kennismakingsgesprek (via ZOOM, Skype, Whereby of andere).

We nemen daarbij een uur de tijd om elkaar beter te leren kennen en bespreken wat jouw noden en wensen zijn. Op basis van de verkregen info bepalen we of ik al dan niet de geschikte coach voor jou ben. Mijn coaching sessies kunnen zowel live in mijn praktijk plaatsvinden of online via laptop of telefoon.
vanwege Covid-19 en uit respect voor mijn klanten, coach ik momenteel enkel online!!

Hoe ziet zo’n traject eruit?
Het zal een minimum aantal sessies omvatten met een combinatie van coaching, reflectiemomenten en eventueel huiswerkopdrachten. Het aantal sessies dat we kiezen is volledig afhankelijk van het onderwerp en op jouw persoonlijke vraag afgestemd.

Welk resultaat mag ik verwachten?:
Om een succesvol traject te kunnen afronden reken ik 100% op jouw engagement en bereidwilligheid tot verandering. Het zal tevens een tijdsinvestering vragen voor je gesprekken en zelfreflectie oefeningen. Voel dus goed in en stem af of je deze tijd kan en wil vrijmaken hiervoor. Je bent tenslotte zelf verantwoordelijk voor het realiseren van jouw project of doel.

Hoe regelen we de betaling?:
Ik aanvaard betalingen zowel per overschrijvingen, cash of betalingen via betaalterminal.
Sommige diensten zijn ook betaalbaar via de KMO portefeuille. Informeer ernaar!

Wanneer kunnen we aan de slag?:
Zo snel mogelijk! Contacteer mij via het onderstaand contactformulier (ik antwoord binnen de 24u) of bel me op +32 474474718Neem vandaag nog met ons contact op!Bij BRAINCHILD kan je terecht voor volgende coaching-aanbod:

Brainchild - loopbaanbegeleiding

Brainchild - zelfzorg

Brainchild - levensvragen