Levensvragen & keuzes

Brainchild - levensvragen & keuzes makenVind je het moeilijk om keuzes te maken? Heb je het idee dat je in rondjes blijft draaien en heb je het voel dat er toch drastische veranderingen nodig zijn om terug gelukkig te worden?
Worstel je ook met Hoe-vragen zoals:

  • Hoe geraak ik uit de sleur van mijn relatie of leven?
  • Hoe haal ik meer uit mijn leven en beleef ik meer plezier?
  • Hoe geraak ik van die vervelende gewoontes vanaf ?
  • Hoe creëer ik meer flow in mijn leven?
  • Hoe krijg ik het voor mekaar om mijn doelen te behalen?
  • Etc…


Op een bepaald moment komen we wel eens in botsing met onszelf en vragen we ons af “is dit het nu”? Dan staan we stil bij het leven en ervaren we een innerlijke onrust. We gaan twijfelen of we wel de juiste keuzes gemaakt hebben in ons leven, over je opleiding, je partnerkeuze, je carrière en zo voort.
Als je even de weg kwijt bent, dan bied ik jou een kompas, een ijkpunt waar we gaan kijken naar jouw leven, naar wat je drijft, wat je noden zijn, waar je naar verlangt en zetten dit samen om in een actieplan! Een plan in de richting van meer plezier, de juiste keuzes maken, meer betekenis vinden, kortom meer levensvreugde!

Ik ben gecertificeerd Keuzekompas coach en werk met een fantastische tool die je weer op weg helpt. Neem hier een kijkje over de methodiek: https://www.keuzekompas.be/content/wat-een-keuzekompas
keuzekompas
Deze methodiek kan zowel voor particulieren als in bedrijfscontext ingezet worden! Aarzel niet om meer informatie op te vragen!

 

BrainchildNeem vandaag nog met ons contact op!Bij BRAINCHILD kan je terecht voor volgende coaching-aanbod:

Brainchild - loopbaanbegeleiding

Brainchild - zelfzorg

Brainchild - levensvragen